Petri Honkala

Hei, mukavaa kun käyt katsomassa sivujamme . Haluaisin tässä lyhyesti kertoa itsestäni. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Helsingistä vuonna 1984. OMT-fysioterapeutin tutkinnon sain päätöksen vuonna 1991. Tämän jälkeen tie vei maailmalle ja työskentelin vuosina 1993-2000 Yhdysvalloissa, Michiganin osavaltiossa. Työskentely ja asuminen Yhdysvalloissa oli mieltä avartavaa, varsin hyvältä tuntui ottaa hieman etäisyyttä kotimaahan, ja nähdä asioita eri perspektiivistä. Halu Suomeen oli kuitenkin kova, ja paluu toteutui vuonna 2000. Muutimme Keski-Suomeen, Jyväskylään, jossa työskentelin OMT-fysioterapeuttina vuoteen 2013 asti, jonka jälkeen muutimme Varsinais-Suomeen, Salon Mathildedalin kylään.

Fysioterapeuttina ammatillinen vahvuuteni on TULES –ongelmat, eli tuki-ja liikuntaelin –ongelmat. Pääsääntöisesti olen hoitanut tukirangan, eli selkärangan ja lantion –alueen ongelmia. Olen perehtynyt leukanivel/purenta –ongelmiin, lisäksi Hyvänlaatuisen Asentohuimauksen kliininen diagnostisointi ja hoito on ollut erityisen palkitsevaa, sillä hoitotulokset tässä ongelmassa voivat olla dramaattiset, eli huimausoireet voivat poistua yhdellä hoitoharjoitteella.

Salon OMT-Fysiosykkeen lisäksi työskentelen Tammisaaressa OMT-Fysiossa ja kerran kuukaudessa teen konsultoivaa OMT-fysioterapiaa Levillä, Kittilässä.

Fysioterapeuttisin ja kuntouttavin terveisin,

Petri Honkala, ft, OMT, AMK

Takaisin »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *